• twitter
  • facebook
  • linkedin

diensten

webhosting

Net als veel andere bedrijven bieden ook wij webhosting aan. Deze is voor klanten goed bereikbaar, en ook hier bieden we goede service. Op servers in eigen beheer kunt u een website hosten en email regelen.Wilt u nog meer doen, vraag het ons, en we gaan het samen regelen .

pc reparatie

Als de computer het niet meer doet, heb je tegenwoordig een groot probleem.Hier doen we alles aan om dit te voorkomen met advies, backup’s en vervanging ,maar als hij er toch mee stopt, bel ons en we maken hem weer snel.

IT Projectadvies

Wanneer er meer IT woorden uw kant op komen als het u lief is, bel ons, en we gaan samen om de tafel zitten wat u het beste kan doen. We  geven opties, en maken de voor en nadelen van alles duidelijk zodat u goede keuzes en eventueel investering kan doen om alles binnen u organisatie goed, veilig en niet te duur kan regelen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de ICT kunnen wij u altijd van een passend advies voorzien, of gaan we samen naar een partij die u wel kan helpen.

Netwerkbeheer

Om te zorgen dat alles op rolletjes blijft lopen kunnen wij uw server’s , pc’s , routers en switches beheren. We kunnen regelmatig op afstand updates installeren buiten werktijd zodat u er geen last van heeft. En ook volledige migraties voor u uitvoeren. Van Windows tot Linux, en van Android tot IOS kunnen wij u bij helpen . Een goed onderhoud op een systeem voorkomt uitvallen, dataverlies of digitale inbraken.