• twitter
  • facebook
  • linkedin

over flipper

Flipper-Automatisering is een bedrijf welke als doel heeft het MKB te ondersteunen bij allerhande ICT zaken.

Wij bieden diverse diensten aan zoals o.a. het hosten van een website, het herstellen van beschadigde computers, of het installeren of migreren van een compleet netwerk.
Ook is Flipper-Automatisering in te plannen door andere ICT dienstverleners om vanuit hun naam dringende, complete of specifieke zaken op te pakken die door omstandigheden niet door hun zelf uit te voeren zijn.

Wat we zelf niet kunnen, laten we in opdracht doen of besteden we uit aan andere bedrijven i.o. met de klant.
Bij ons staat samen met de klant kijken naar mogelijkheden en onmogelijkheden binnen de grenzen van budget, tijd en functionele eisen, centraal.

Daarnaast is Flipper-Automatisering betrokken bij het begeleiden en onderwijzen van MBO Studenten via lessen en Stage, en proberen wij de toekomstige generatie ICT-ers een goede basis mee te geven.

Kortom… voor vragen, kunt u contact opnemen met mij.

 

 

REFERENTIES

 

Hier staan stukken van klanten over flipper-automatisering:
Wat FD advies B.V. over ons vertelt
FD advies B.V. (Holding + 3 werkmaatschappijen over drie locaties verdeeld) is met dhr. Taco de Wijs van Flipper-Automatisering in contact gekomen na, in eerste instantie, onoplosbare problemen met de netwerkserver en de opgetreden internetblokkade.
In werkelijk no-time (waar anderen gedurende drie dagen niet in slaagden) was de server weer draaiende en waren een groot deel van de bestanden via een beperkt aantal computers weer benaderbaar.
Nadat alle fundamentele functies hersteld waren hebben wij Flipper-automatisering, op basis van de gemaakte risicoanalyse, opdracht verstrekt het bestaande systeem te vervolmaken en waarnodig te vernieuwen.
De databekabeling is hiertoe nagenoeg geheel vervangen en is de server vervangen en compleet opnieuw ingericht (evenals de werkstations en de werkstations op de nevenvestigingen).
Tijdens deze migraties werd er gezorgd dat de eigen werkzaamheden zonder enige rimpeling konden worden uitgevoerd.
Ook de werkplekken thuis bij het personeel werden (in de avonduren via Teamviewer) gecontroleerd, waarnodig opnieuw ingericht en waarnodig voorzien van nieuwe software.
Inmiddels draait ons systeem al ruim een jaar zonder enige storing, wordt het systeem periodiek gecontroleerd en worden back-ups veilig gesteld door Flipper-Automatisering.
Momenteel zijn we, in goede samenwerking bezig met het gedeeltelijk vervangen van bestaande werkstations, wat ook weer dusdanig gepland is dat de eigen werkzaamheden ongehinderd plaats kunnen vinden.

Flipper-Automatisering is en was voor ons het bedrijf op het juiste moment en op de goede plaats. De snelheid van spreken van Taco staat voor ons dan ook voor de snelheid van handelen en dienstverlening.

 

Wat AplusReclame over ons vertelt

Bij Flipper Automatisering denken wij aan vakmanschap, betrouwbaarheid en gemak.
Flipper Automatiseringen heeft onze netwerk ingericht en juist advies uitgebracht over de aanschaf daarvan.
Bij eventuele storingen wordt het probleem vrijwel direct verholpen.
Naast het feit dat Flipper Automatisering kwaliteit levert en snel reageert op problemen,
worden wij ook altijd op een vriendelijke manier geholpen.
Voor ons is het prettig samenwerken met Flipper Automatisering.
Aplusreclame B.V.